Op een prettige manier ouder worden met zo min mogelijk kwaaltjes en ongemakken, dat willen we toch allemaal?

Ouder worden hoeft niet te betekenen dat je inlevert op kwaliteit van leven, je kan soepel blijven bewegen, actief en vitaal zijn, een gezond immuunsysteem hebben, hormonen in balans houden en het leven van de zonnige kant blijven bekijken.

Wordt je een jaartje ouder? Dan is het raadzaam om wat meer aan je fysieke en geestelijke gesteldheid te gaan doen...ook preventief!
Veel producten van Young Living zijn hiervoor bijzonder geschikt, want als je het dan doet, doe het dan zo goed mogelijk; puur natuur en zuiver.

Wat kunnen we aanbevelen?
Er is een combinatie van supplementen waar we zelf erg goede ervaring mee hebben opgedaan, eigenlijk een must voor iedereen.

MegaCal™ is speciaal samengesteld voor het behoud van sterke gezonde botten, tanden en nagels. Magnesium is essentieel voor het optimaal functioneren van onze hersenen, zenuwen en spieren en speelt een rol bij een goede hartfunctie, gezonde bloedvaten en hormoonbalans.

Dit supplement van Young Living is uniek door de toegevoegde etherische olie, en de verschillende soorten Magnesium en Calcium, Mangaan, Koper, Zink en vitamine C, waardoor het zeer goed door je lichaam wordt opgenomen.

Omdat bijna iedereen in Nederland een Magnesium tekort heeft, is dit een aanrader voor jong en oud. Meer informatie

BLM™ (NL: "Gewrichten & Souplesse) voor het behoud van sterke botten, soepele gewrichten en gezonde banden, pezen en spieren.
De samenstelling combineert krachtige natuurlijke ingrediënten zoals type II Collageen, MSM, Glucosamine Sulfaat en Magnesium Citraat, versterkt door de unieke werking van de etherische oliën. Meer informatie

Een combinatie van MegaCal™ en BLM™ helpt je langer met soepele spieren en gewrichten door het leven te gaan, en levert een positieve bijdrage aan een natuurlijk evenwicht van je bloedsuikerspiegel, bloeddruk en cholesterol.