Jou helpen bij je gezondheid en vitaliteit is onze drijfveer. Weet je dat je met 100% natuurlijke etherische oliën en supplementen je gezondheid positief kunt beïnvloeden en allerlei kwaaltjes kunt verlichten en zelfs voorkomen?

Lees hieronder onze verhalen en we hopen dat deze website je inspireert om gezonde keuzes te maken.

Ik ben Henriëtte Roosendaal, een duizendpoot met veel verschillende interesses en een druk leven.

De holistische praktijk Pets & People staat voorop, ik vind het fantastisch om mensen en dieren te kunnen helpen bij allerlei problemen op het gebied van gezondheid, gedrag en welzijn. Bij consulten gebruikte ik af en toe etherische oliën, maar de afgelopen jaren is door de geweldige resultaten mijn enthousiasme hiervoor zo toegenomen, dat ik naast de praktijk ook ben begonnen om mensen bewust te maken wat voor bijzondere mogelijkheden etherische oliën bieden.

Vitaleven werd geboren en samen met Ria en Willem vormen we een team. Ons doel is je bewust te maken van de chemische producten die je dagelijks gebruikt en hoe deze je gezondheid kunnen ondermijnen. Pure etherische oliën zijn een verrassend goed alternatief om op een natuurlijke manier allerlei klachten en kwaaltjes te verlichten.

Ik gebruik dagelijks de oliën en supplementen van Young Living om gezond en in balans te blijven en ik heb me in jaren niet zo goed gevoeld.

Het heeft mijn leven veranderd, en ik weet zeker dat deze bijzondere producten jou ook kunnen helpen je goed te voelen!

Hallo, ik ben Ria Roosendaal. Na een val van mijn paard ben ik me intensief gaan bezighouden met etherische oliën. Ik had mijn bovenarm gebroken en de prognose van de arts was niet geweldig. Omdat ik vanuit mijn professie, gecertificeerd Healing Touch therapeut voor dieren, al regelmatig de etherische oliën van Young Living gebruikte, was het een kleine stap om nu echt de oliën en andere producten van Young Living zelf te gaan ervaren.

Ik heb gemerkt dat de 100% natuurlijke etherische oliën mij geweldig hebben geholpen bij het emotionele aspect van mijn val, de pijn (geen reguliere medicatie genomen), en de heling van het gebroken bot. Zelfs de artsen in het ziekenhuis stonden versteld! Na 3 maanden, in plaats van de 6 maanden die de artsen hadden geroepen, kon ik weer paardrijden.

Nu gebruik ik dagelijks oliën of verzorgingsproducten van Young Living omdat ik energiek wil blijven.

Hoe? Ik zet de verdamper aan met bijvoorbeeld Pepermunt of Citrus Fresh als ik achter de PC aan het werk ben. Als ik last heb van gespannen schouders, dan breng ik wat Stress Away of Deep Relief aan, zo voorkom ik dat ik hoofdpijn krijg. Dit zijn maar enkele voorbeelden, ik kom nog maar zelden bij de drogist voor pijnstillers, maagzuurremmers, hoestdrankjes of verzorgingsproducten. Ik heb dit allemaal vervangen door natuurlijke alternatieven, ze zijn gezonder en erg zuinig in het gebruik.

Ik hoop dat onze website je inspireert en aanzet tot een leven zonder chemische middelen.

Lees hier onze privacyverklaring