Nu meer dan ooit is het belangrijk om je immuunsysteem te ondersteunen en gezond en vitaal te blijven.

Er zijn veel zaken die dat ondermijnen, zoals voeding, omgeving, te weinig beweging en stress. We nemen medicijnen die bijwerkingen kunnen hebben, en wat we dagelijks op onze huid aanbrengen of in onze omgeving gebruiken bevat meestal chemische bestanddelen die het zelfherstellend vermogen van ons lichaam kunnen ondermijnen of zelfs schadelijk voor onze gezondheid kunnen zijn.
Gelukkig zijn er natuurlijke alternatieven om zelf je gezondheid en welzijn positief te beïnvloeden.

Een paar tips

Je kan je lichaam helpen met genoeg te drinken, met name (gezuiverd) water. 

Let op je voeding: veel verse groente en fruit, minder suiker, melk- en vleesproducten.

Voorkom stress en beweeg meer, liefst in de buitenlucht.

Maar ondersteun je lichaam nog wat extra met etherische oliën en supplementen, ze dragen bij aan je gezondheid en vitaliteit.

  • Inhaleer of zet de verdamper (zonder verhitting) aan met een etherische olie die het immuunsysteem ondersteunt bijvoorbeeld met een samengestelde olie zoals Thieves™, Immupower™, Exodus™ of Frankincense.
  • Inhaleer of zet de verdamper aan met een etherische olie die de luchtwegen ondersteunt, zoals Raven™, RC™, Breath Again™, Hyssop, Pine of Eucalyptus.
  • Doe een druppeltje Lemon of Orange in je drinkwater en krijg zo een hoge concentratie antioxidanten binnen. De frisse geur is opwekkend voor lichaam en geest.
  • Ondersteun je hersenen, hart, gezichtsvermogen en soepele gewrichten met OmegaGize™. Dit supplement bevat een krachtige combinatie van: Omega-3 visolie, vitamine D-3 en CoQ10, verrijkt met de essentiële oliën: Lemongrass, Myrrh, Clove, Roman chamomille.
  • Werk aan je weerstand en neem het supplement Longevity™ met de etherische oliën Orange, Clove, Fankincense en Thyme. Deze oliën werden in de oudheid al gebruikt voor het versterken van het immuunsysteem of herstel bij ziekte.
  • Het supplement Inner Defence™ bevat voornamelijk de etherische oliën Oregano en Thyme, maar ook Lemon, Clove, Rosemary en Cinnamon. Echt krachtpatsers uit de natuur, die door ons lichaam worden herkend. 
  • Veel van onze dagelijkse producten bevatten SLS en andere stoffen die niet bijdragen aan een gezond lichaam. Gebruik daarom verzorgingsproducten zonder belastende stoffen, Young Living heeft alles om huid en haar te verzorgen, ook voor babies.

Heb je nog geen etherische oliën? Bestel dan de Premium Starterkit

Wil je meer informatie? Neem dan met ons contact op!