Tegenwoordig is het lastig om gezond en vitaal te blijven, er zijn veel zaken die dat ondermijnen, zoals voeding, omgeving, te weinig beweging en stress. We nemen medicijnen die bijwerkingen kunnen hebben, en wat we dagelijks op onze huid aanbrengen of in onze omgeving gebruiken bevat meestal chemische bestanddelen die het zelfherstellend vermogen van ons lichaam kunnen ondermijnen of zelfs schadelijk voor onze gezondheid kunnen zijn.
Gelukkig zijn er natuurlijke alternatieven om zelf je gezondheid en welzijn positief te beïnvloeden.

Hoe kom je gezond en fit de winter door?
Tijdens deze maanden krijgen veel mensen wel een keertje een loopneus of dipje.
Vaak is dit een teken van een verminderde weerstand, wat kunnen we doen om onze weerstand zo optimaal mogelijk te houden?
We kunnen ons lichaam helpen met gezonde voeding: veel verse groente en fruit. Minder suiker, minder stress en meer bewegen, liefst in de buitenlucht.
Maar soms heeft je lichaam nog wat extra ondersteuning nodig, de etherische oliën en supplementen kunnen dan een belangrijke bijdrage leveren aan je gezondheid en vitaliteit.

  • Inhaleer of zet de verdamper (zonder verhitting) aan met een etherische olie die het immuunsysteem ondersteunt bijvoorbeeld met een samengestelde olie Thieves™, Purification™ of Raven™. Winterkwaaltjes gaan aan jouw deur voorbij!
  • Doe een druppeltje Lemon of Orange in je drinkwater en krijg zo een hoge concentratie antioxidanten binnen. De frisse geur is opwekkend voor lichaam en geest.
  • Ondersteun je hersenen, hart, gezichtsvermogen en soepele gewrichten met OmegaGize™. Dit supplement bevat een krachtige combinatie van: Omega-3 visolie, vitamine D-3 en CoQ10, verrijkt met de essentiële oliën: Lemongrass, Myrrh, Clove, Roman chamomille.
  • Werk aan je weerstand en neem de Longevity™ softgels met de etherische oliën Orange, Clove, Fankincense en Thyme. Deze oliën staan bekend om hun regulerende eigenschappen op vrije radicalen en versterken het immuunsysteem.
  • Gebruik verzorgingsproducten zonder belastende stoffen, veel van onze dagelijkse producten bevatten SLS en andere stoffen die niet bijdragen aan een gezond lichaam.

Wil je meer informatie? Neem dan met ons contact op!