Tegenwoordig is het lastig om gezond en vitaal te blijven, er zijn veel zaken die dat ondermijnen, zoals voeding, omgeving, te weinig beweging en stress. We nemen medicijnen die bijwerkingen kunnen hebben, en wat we dagelijks op onze huid aanbrengen of in onze omgeving gebruiken bevat meestal chemische bestanddelen die het zelfherstellend vermogen van ons lichaam kunnen ondermijnen of zelfs schadelijk voor onze gezondheid kunnen zijn.
Gelukkig zijn er natuurlijke alternatieven om zelf je gezondheid en welzijn positief te beïnvloeden.

Hoe kom je gezond en fit de winter door?
Tijdens de wintermaanden worden veel mensen wel een keertje verkouden of krijgen de griep.
Vaak is dit een teken van een verminderde weerstand, wat kan je doen om je weerstand zo optimaal mogelijk te houden?

Je kan je lichaam helpen met gezonde voeding: veel verse groente en fruit. Minder suiker, minder stress en meer bewegen, liefst in de buitenlucht.
Maar ondersteun je lichaam nog wat extra met etherische oliën en supplementen, ze dragen bij aan je gezondheid en vitaliteit.

  • Inhaleer of zet de verdamper (zonder verhitting) aan met een etherische olie die het immuunsysteem ondersteunt bijvoorbeeld met een samengestelde olie Thieves™, Purification™ of Raven™. Verkoudheid- of griepverschijnselen nemen snel af.
  • Doe een druppeltje Lemon of Orange in je drinkwater en krijg zo een hoge concentratie antioxidanten binnen. De frisse geur is opwekkend voor lichaam en geest.
  • Ondersteun je hersenen, hart, gezichtsvermogen en soepele gewrichten met OmegaGize™. Dit supplement bevat een krachtige combinatie van: Omega-3 visolie, vitamine D-3 en CoQ10, verrijkt met de essentiële oliën: Lemongrass, Myrrh, Clove, Roman chamomille.
  • Werk aan je weerstand en neem de Longevity™ softgels met de etherische oliën Orange, Clove, Fankincense en Thyme. Deze oliën staan bekend om hun regulerende eigenschappen bij DNA beschadiging, ontstekingen, en versterken het immuunsysteem.
  • Gebruik verzorgingsproducten zonder belastende stoffen, veel van onze dagelijkse producten bevatten SLS en andere stoffen die niet bijdragen aan een gezond lichaam.

Heb je nog geen etherische oliën? Bestel dan de Premium Starterkit

Wil je meer informatie? Neem dan met ons contact op!